Mia&Co.

Poslovalnica:
NAKIT&URE
Mercator Center MB
Podpora in kontakt:
info@mia-co.si
08 205 55 50

Košarica

Poslovalnica:
NAKIT&URE
Mercator Center MB
Podpora in kontakt:
info@mia-co.si
08 205 55 50

Košarica

Aktualno

Poročni prstani in poroka

Poroka je poseben obred, ki si ga boste za vedno zapomnili. Dan, ko ste v ospredju samo vi in vaša boljša polovica. Poročni prstani pa so pomemben del oziroma čudovit modni dodatek vajinega dneva. Kako jih izbrati? Kako se pripraviti na ta poseben dan?

Zaka je je poroka tako magičen dogodek?

Na ta dan se zberejo vsi sorodniki. Tudi tisti, ki se niso dolgo videli. Zato je to krasna priložnost, da se pozovejo vsi, s katerimi želite deliti posebne trenutke. Vsi prisotni so lahko priča neverjetni zgodbi, brezpogojni ljubezni med dvema osebama.

Izmenjava zaobljub, čudovite obleke, dekor in mali dodatki so tisti, ki dopolnijo ta poseben dan.

Poročni prstani in poroka

POMEN POROKE

Nekaterim poroka ne pomeni nič, je brez pomena oziroma je zapravljanje dragocenega denarja. Večina pa že od majhnega sanja o tem dnevu, sploh punce. Si že omislijo v mlajših letih kakšno obleko bodo imele, kakšen makeup videz si bodo nadele, kje se bodo poročile, kakšen šopek bodo imele, kakšna bo dekoracija in katerega fotografa bodo izbrale. Načeloma bodoči ženini prepustijo sva našteta opravila bodočim nevestam. Poročni dan je tudi dan, ko ustvarjate spomine. Spomine, ki jih ne boste nikoli pozabili.

KAKO IZBRATI PRAVE POROČNE PRSTANE?

Poročni prstani pa so pomemben del oziroma čudovit modni dodatek nepozabnega dne. Kako poročne prstane izbrati? Pomembno je, da jih izbereta skupaj, saj ju bosta nosila vidva. Preverita ponudbo in se odpravita na pomerjanje. Tako bosta najbolj prepričana, da sta poročna prstana prava. 

Nekaj naših najljubših:

Poročni prstani Classic Choice

Classic choice poročna prstana sta prstana elegantnega stila narejena iz jekla. Preprost, a minimalističen videz bo zadovoljil za tiste, ki ne želijo preveč izstopati. Ženski prstan krasi poleg linij še cirkon. 

Poročni prstani Classic Wave

Poročna prstana Classic Wave sta prstana z izgledom večje elegance. Prstana krasi linija v obliki vala, ženski prstan pa vsebuje še manjše cirkone, ki dopolnijo videz. Z eno besedo magična poročna prstana.

Dragi fantje, v kolikor ste še vedno pri koraku številka 1 – Zaroka, pa si poglejte ponudbo zaročnih prstanov.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja