Mia&Co.

Poslovalnica:
NAKIT&URE
Mercator Center MB
Podpora in kontakt:
info@mia-co.si
08 205 55 50

Košarica

Poslovalnica:
NAKIT&URE
Mercator Center MB
Podpora in kontakt:
info@mia-co.si
08 205 55 50

Košarica

Aktualno

Nakit in 5 nasvetov za stiliranje

Nakit lahko rečemo, da je dan danes modni dodatek. Vključujemo ga vsak dan, zato lahko mirno rečemo, da je nakit podaljšek outfita. Kako stilirati nakit, da se ujame z našim stilom, outfitom in sploh okusom? Brez skrbi, z vami delimo 5 nasvetov kako nakit vklopiti v vaš vsakdan.

Vam je to kaj znano?

Kupili ste si kos nakita, recimo uhane ali prstan ali pa kar celo kolekcijo, ponosno odnesete domov, nato pa se izgubite in ne veste, kako bi jih vnesli v svoj stil.

Začnite z enim kosom

Če se šele privajate na nošenje nakita oziroma sprva ne veste kako bi nakit stilirali, svetujemo da pričnete z enim, minimalističnim kosom. Naj bodo to uhani. Minimalistični uhani se bodo krasno ujeli na vsak obliko obraza in bodo ravno prav bodo izstopali.

Uhane lahko glede na outfit menjate, a ne pozabite na redno vzdrževanje.

Velikost nakita

Velikost nakita naj bo vedno prilagojena na vaš outfit. Če je to posebna priložnost, naj bo to nakit malo večje velikosti, bolj bogat z okrasnimi kamni, v kolikor pa je to casual outfit ali business naj bo nakit primerne velikosti. Tukaj se lahko poigrate s kombinacijami.

Velikost nakita naj bo vedno prilagojena na vaš outfit.

– Mia&Co.

– Mia&Co.

Ustvarite svoj trend

Ljudje smo taki, da spremljamo trende in seveda komaj čakamo, da jih preizkusimo. A znamo biti razočarani. Drži dejstvo, da ne paše vsakemu vse. Nekomu se krasno poda 6 prstanov na eni roki ali kot se pogovorno reče layering, nekomu pa ne. Zato vedno poslušajte sebe in svoj okus, ter ustvarite svoje trend.

Barvna lestvica

Izberite barvo nakita oz. kovine, ki vam najbolj ustreza. Srebrni nakit bo vedno IN za vsakodnevne outfite, medtem ko je zlato že malo bolj prestižnega videza, a se krasno poda tudi na casual outfite naprimer v beli barvi. Define your color!
Bonus nasvet: Ne pozabite, na redno čiščenje in vzdrževanje. Ko ga snamete, ga prebrišite s krpo iz mikrovlaken ter odložite v škatlico.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja