Zapestnica ROCHET Zen B286001A

 45,00

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh:  45,00.

1 na zalogi

Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja
Oznaka: B286001A Kategorije: , , , ,
BREZPLAČNA DOSTAVA

Za nakupe nad 30 EUR

Opis

Zapestnica ROCHET Zen B286001A je odlična izbira za moške, ki cenijo eleganco in naravne energije. Izdelana je iz črnih agatnih kamnov, ki slovijo po svoji moči za izboljšanje mentalnega in telesnega delovanja.

Posebnost je perla iz poliranega jekla, ki dodaja moškemu videzu še dodatno prefinjenost. S premerom 8 mm je ta perla srednje velikosti, kar omogoča, da se zapestnica z lahkoto prilagodi različnim slogom oblačenja.

Agatni kamni, uporabljeni pri tej zapestnici, naj bi imeli številne pozitivne učinke na telo in um. Poleg izboljšanja jasnosti misli in spodbujanja samozavesti naj bi agate črne kamne povezali tudi s povečanjem občutka notranjega miru, izboljšanjem komunikacije ter vzpostavljanjem duševne stabilnosti.

Zapestnica ROCHET Zen B286001A je izdelana iz kakovostnih materialov, kar zagotavlja dolgotrajno uporabo brez izgube svojih estetskih in energetskih lastnosti. S svojimi naravnimi kamni in prefinjenim dizajnom je ta zapestnica popolna izbira za moške, ki želijo združiti slog in pozitivno energijo v vsakdanjem življenju.