Poročni prstani Glory Fever

 79,90

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh:  79,90

Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja
BREZPLAČNA DOSTAVA

Za nakupe nad 30 EUR

Možnost prevzema v NAKIT&URE

Na blagajni izberite "Prevzem v trgovini"

Description

Ženski poročni prstan Glory Fever:

Poročni prstan Glory Fever je popolna izbira za neveste, ki iščejo eleganco in stil v svojem nakitu. Izdelan je iz visokokakovostnega nerjavečega jekla, ki zagotavlja trpežnost in dolgotrajno lepoto. Prstan je na voljo v velikostih od 50 do 62, s širino 6 mm in debelino 2 mm, zagotavlja udobno prileganje na vsaki roki.

Njegova površina je visoko polirana in bombirana, z zaobljenim notranjim delom, ki zagotavlja udobno nošenje skozi ves dan. Poudarek prstana je poševno izrezljani utor, okrašen s tremi kamni, ki mu dajejo eleganten videz. Kamne odlikuje obroč, ki jih ščiti, kar omogoča brezskrbno nošenje tudi v vsakodnevnem življenju.

Prstan je mogoče po želji gravirati tako na notranji kot zunanji strani.

Moški poročni prstan Glory Fever:

Moški poročni prstan Glory Fever izdelan iz visokokakovostnega nerjavečega jekla je na voljo v velikostih od 56 do 68, s širino 6 mm in debelino 2 mm.

Njegova površina je visoko polirana, z bombiranim notranjim delom za dodatno udobje pri nošenju. Prstan je okrašen s 3 mm diagonalnim, matiranim in izrezljanim utorom, ki mu daje izrazito maskulinen videz. Moški prstan lahko lahko graviramo po želji, tako na notranji kot zunanji strani.