Poročni prstani Dual Elegance

 99,90

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh:  99,90

Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja
BREZPLAČNA DOSTAVA

Za nakupe nad 30 EUR

Možnost prevzema v NAKIT&URE

Na blagajni izberite "Prevzem v trgovini"

Opis

Ženski poročni prstan Dual Elegance:

Ženski poročni prstan Dual Elegance združuje eleganco in sodoben stil. Izdelan je iz visokokakovostnega nerjavečega jekla, ki zagotavlja trajnost in dolgotrajno lepoto. Na voljo je v velikostih od 50 do 64, s širino 4 mm in debelino 2 mm, kar zagotavlja udobno prileganje na vsaki roki.

Prstan je oblikovan s kombinacijo matiranega in bleščečega finiša ter dvo-barvnim dizajnom, kar ustvarja harmonično enoto, ki izstopa. Poudarek prstana je izrazit Similistein, ki je postavljen v sredino obroča in ustvarja zapeljiv sijaj. Prstan ponuja tudi možnost personalizacije z graviranjem.

Moški poročni prstan Dual Elegance:

Moški poročni prstan Dual Elegance je oblikovan iz visokokakovostnega nerjavečega jekla in je na voljo v velikostih od 58 do 70, s širino 4 mm in debelino 2 mm.

Prstan je oblikovan s kombinacijo matiranega in bleščečega finiša ter dvo-barvnim dizajnom, kar ustvarja harmonično enoto, ki izstopa. Ponuja brezhibno udobje zaradi bombiranega notranjega dela in klasičnega, a hkrati sodobnega videza. Prstan ponuja tudi možnost personalizacije z graviranjem.