Mia&Co.

Poslovalnica:
NAKIT&URE
Mercator Center MB
Podpora in kontakt:
info@mia-co.si
08 205 55 50

Košarica

Poslovalnica:
NAKIT&URE
Mercator Center MB
Podpora in kontakt:
info@mia-co.si
08 205 55 50

Košarica

Aktualno

Zakaj so ure Jacques Lemans prava izbira za vsakdan?

Vsakdanjik je poln nepredvidljivih situacij, zato je pomembno, da imamo na sebi ne le ure, ki nam pomagajo slediti času, temveč tudi takšne, ki so trpežne, funkcionalne in elegantne hkrati. V tem pogledu so Jacques Lemans ure odlična izbira za vsakdan.

Jacques Lemans nudi široko paleto ur, ki ustrezajo različnim življenjskim slogom. Ročne ure z usnjenim pasom so odlična izbira za poslovne priložnosti ali elegantne večerne dogodke. Silikonski pasovi so idealni za športne aktivnosti ali bolj sproščene priložnosti, saj so trpežni, lahki in udobni za nošenje. Za tiste, ki prisegajo na brezčasen in robusten videz, pa so tu ure z jeklenim pasom.

Z vodotesnostjo 10 in 20 ATM so te ure odlična izbira tako za vsakodnevno nošenje kot tudi za aktivnosti na prostem, kot so plavanje, ali poletne počitnice ob morju. Ne le, da vam bodo Jacques Lemans ure na dopustu zagotovile natančno merjenje časa, temveč bodo tudi odlično dopolnile vašo poletno podobo. Jacques Lemans ure z 20 ATM vodotesnostjo so namenjene še bolj ekstremnim pogojem. Te ure so idealne za globinsko potapljanje ali druge vodne športne dejavnosti, kjer je visok pritisk vode.

Jacques Lemans ponuja široko paleto modelov ženskih in moških ur. Vse ure združujejo visoko kakovost izdelave, sodoben dizajn in funkcionalnost.

Zgodba

Njihova zgodba sega več kot 40 let nazaj, ko je blagovna znamka Jacques Lemans začela svojo pot kot majhna družinska obrt. V teh štirih desetletjih so postali sinonim za kakovost, eleganco in natančnost. Skozi vsa leta so ohranjali svojo predanost izdelavi vrhunskih ur, ki izpolnjujejo najvišje standarde.

Od svojih skromnih začetkov so se razvili v eno vodilnih svetovnih znamk na področju izdelave ur. Njihov uspeh temelji na združevanju tradicije, inovativnosti in sodobnega dizajna. Tradicija, ki izhaja iz obrtniškega znanja in strokovnosti, je tesno prepletena z nenehnim iskanjem novih tehnoloških rešitev in trendov v svetu urarstva.

Jacques Lemans se ponaša z bogato dediščino, ki je nenehno prisotna v vsaki njihovi uri. Vsak model odraža spoštovanje do klasičnih urarskih tehnik in hkrati vključuje inovativne elemente, ki ustrezajo sodobnim potrebam in pričakovanjem strank. Njihove ure so tako simbol preteklosti, sedanjosti in prihodnosti, ki se odraža v vsaki niti, vsakem mehanizmu in vsakem dizajnu.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja