Mia&Co.

Poslovalnica:
NAKIT&URE
Mercator Center MB
Podpora in kontakt:
info@mia-co.si
08 205 55 50

Košarica

Poslovalnica:
NAKIT&URE
Mercator Center MB
Podpora in kontakt:
info@mia-co.si
08 205 55 50

Košarica

Aktualno

Srebrni nakit s kristali


Srebrni Nakit s Kristali: Sijaj na Posebnih Dogodkih

Srebrni nakit s kristali je popoln dodatek za posebne dogodke, kjer želite izstopati in blesteti. Njegova eleganca in sijaj dodata pridih prestiža in glamurja vašemu videzu, ne glede na to, ali ste na poroki, poslovnem sestanku ali romantični večerji.

Poroke:

Srebrni nakit s kristali je idealna izbira za poročne svečanosti. Barve, kot so Aquamarine in Light Siam, prinašajo svežino in eleganco, ki se lepo ujemata z belo obleko neveste ali barvitimi poročnimi aranžmaji.

Poslovni Sestanki:

Na poslovnih sestankih lahko nosite nakit v bolj subtilnih tonih. Barvi, kot sta Silver Night in montana, ki dodata rafiniranost in profesionalnost vašemu videzu.

Večerne Prireditve:

Na večernih prireditvah ali gala dogodkih se lahko odločite za bolj drzne barve, kot so škrlat in Emerald.

Ne glede na priložnost in izbiro barv, srebrni nakit s kristali iz kolekcije SPARK bo zagotovo naredil vtis in vam prinesel občutek samozavesti.

Spoznajte tri kose iz naše kolekcije SPARK:

1. Za Svetleče Večere: Uhani Spark Thalia KCD422815EM

Srebrni uhani Spark Thalia s kristali v barvi smaragda so popolni za vsako svečano priložnost. Njihova izjemna oblika v obliki markvize prinaša edinstven čar, ki privlači pozornost. Ti uhani bodo vašemu outfitu dodali neustavljivo eleganco in sijaj, ne glede na to, ali gre za večerno zabavo ali poseben dogodek.

2. Za Mistične Noči: Verižica Spark Silver Night N112212SN

Ta osupljiva verižica, ki s kristali v barvi Silver Night prinaša mističen sijaj, je popoln dodatek za večerne izhode ali romantične večerje. Njena edinstvena eleganca in subtilna lepota bosta dopolnili vašo podobo, ne glede na to, kje ste.

3. Za vsak dan: Uhani Spark Candy K112212C:

Srebrni uhani Spark Candy s kristali v barvi kristala so idealni za dodajanje bleščečega poudarka vsakemu dnevnemu videzu. Njihov subtilen dizajn in sijajni kristali bodo poskrbeli, da boste izstopali in blesteli, ne glede na to, ali ste na sestanku ali na kavi s prijatelji.

Celotna kolekcija Spark je na voljo v spletni trgovini in v poslovalnici NAKIT&URE ( Mercator center, Maribor).

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja