Mia&Co.

Poslovalnica:
NAKIT&URE
Mercator Center MB
Podpora in kontakt:
info@mia-co.si
08 205 55 50

Košarica

Poslovalnica:
NAKIT&URE
Mercator Center MB
Podpora in kontakt:
info@mia-co.si
08 205 55 50

Košarica

Aktualno

Nova kolekcija nakita MIA je tu!

ženski-jekleni-prstan-MIA-Vesta-T423R0012AR-prikazan-na-modelki

Nova kolekcija nakita MIA je končno tu, in prinaša številne izjemne kose, ki bodo zagotovo očarali ljubitelje ženskega nakita. Ta kolekcija predstavlja spoj elegance, glamurja in kakovosti, ki je značilen za blagovno znamko MIA.

Med novimi dodatki v naši kolekciji najdete čudovit prstan MIA Vesta T423R0012AR, ki bo nedvomno pritegnil pozornost. Ta prstan izžareva čar pavé obdelave, ki bo vaša prepoznavna iskrica. Sijajte in izstopajte, zasijte s pavéjem!

Želite dodati malo elegance svojemu vsakdanjemu slogu? Potem so naši jekleni uhani MIA 3 mm pearl T124E002AR prava izbira za vas. Ti uhani so okrašeni z naravnimi sladkovodnimi biseri, ki bodo dodali pridih naravnega čara vašemu videzu. Ne glede na obliko in barvo biserov, ti uhani vedno izžarevajo eleganco.

Za tiste, ki imate raje bolj drzne kose, imamo jeklene uhane MIA Helena T423E023AR, ki so veliki in opazni. Ti uhani so okrašeni s 3A cirkoniji, ki so ročno oblikovani za večjo natančnost in vzdržljivost. Z njimi boste zagotovo izstopali iz množice.

Jeklena verižica MIA Apollo T423P007AR je popoln modni dodatek za vsako žensko, ki si želi dodati pridih elegance in pozitivne energije svojemu videzu. Narejena iz medicinskega jekla 316L, je ta verižica koži prijazna in ne povzroča alergijskih reakcij.

Zadnji predstavljen, a nikakor ne manj pomemben kos v naši kolekciji so jekleni uhani MIA Niki T124E013AR. Uhani, v obliki srčkov in simbolizirajo čarobnost vsakdana, kjer vsak sijaj pripoveduje svojo zgodbo. Z njimi boste s svojim slogom enostavno izstopali, saj je vsak dan poseben dogodek!

Oglejte si celotno novo kolekcijo naše novega ženskega nakita MIA in dopolnite svoj videz z elegantnimi, kakovostnimi in trendovskimi kosi. Sledite povezavam o vsakem posameznem izdelku in uživajte v nakupovanju!

Nova kolekcija nakita Mia Bijoux na voljo tudi v trgovini NAKIT&URE, Ulica Eve Lovše 1, Mercator center Maribor,kmalu na voljo tudi v trgovinah ParkCity, Zlatarna Aura in Urarstvo Lečnik. Odkrijte čarobnost in eleganco ženskega nakita MIA danes!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja