Mia&Co.

Poslovalnica:
NAKIT&URE
Mercator Center MB
Podpora in kontakt:
info@mia-co.si
08 205 55 50

Košarica

Poslovalnica:
NAKIT&URE
Mercator Center MB
Podpora in kontakt:
info@mia-co.si
08 205 55 50

Košarica

Aktualno

NAKIT ROCHET

BOGATA TRADICIJA / VISOKI STANDARDI KAKOVOSTI

Rochet je francoska blagovna znamka znana po izdelavi kakovostnega nakita za moške. Zgodba blagovne znamke je zgodba o strasti, ki se je začela pred več kot 100 leti z izjemnim človekom – Josephom Rochetom. Ta se je kot mlad vajenec v pariški trgovini uspel prebiti do mojstra obrti v Ženevi, kjer je dobil navdih za lastno blagovno znamko, ki jo poznamo še danes.

100 letna tradicija kakovosti za popoln outfit.
– Nakit ROCHET | Mia&Co.

STALNE INOVACIJE V OBLIKOVANJU / USPEŠNA BLAGOVNA ZNAMKA

Blagovna znamka ima že dolgo uveljavljeno dediščino. Podjetje je doseglo svetovno priznanje kot rezultat stalnih inovacij v oblikovanju in spoštovanju visokih standardov kakovosti. Z več kot sto letno zgodovino je Rochet danes ena najbolj inovativnih blagovnih znamk na svetu.

Izpostavljenost blagovne znamke zagotavlja učinkovita mreža 40 distributerjev po vsem svetu, 4 000 trgovin in 4 distribucijske hčerinske družbe predstavljajo globalno blagovno znamko. V ponudbi nakita Rochet je danes mogoče izbirati med izdelki iz visoko kakovostnega nerjavečega jekla 316L in titana. Določeni ročno polirani kosi nakita so obogateni z kvalitetno keramiko, odporno na prakse. Vsi izdelki imajo 2-letno mednarodno garancijo

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja