Mia&Co.

Poslovalnica:
NAKIT&URE
Mercator Center MB
Podpora in kontakt:
info@mia-co.si
08 205 55 50

Košarica

Poslovalnica:
NAKIT&URE
Mercator Center MB
Podpora in kontakt:
info@mia-co.si
08 205 55 50

Košarica

Aktualno

Moški nakit Rochet: Eleganca in stil v osupljivi kolekciji

moška-zapestnica-rochet-dandy-HB07180A-prikazana-na-zapestju

Predstavljamo osupljivo novo kolekcijo – blagovne znamke Rochet. Moški nakit iz nove kolekcije vključuje izjemne linije, ki predstavljajo vrhunsko izbiro. Vsaka linija ima svoj edinstven slog in posebnosti, ki bodo pritegnile moške s širokim razponom okusov in preferenc.

Moški nakit Dandy predstavlja močan in markanten videz moškega nakita. Zaznamuje jo izjemna masivnost in robustnost. Med izdelki te linije najdemo zapestnice Dandy. Izdelane iz visoko kakovostnega nerjavečega jekla, te kose odlikujejo privlačna oblika in izredna vzdržljivost. Linija Dandy je namenjena moškim, ki želijo izraziti svojo samozavest in individualnost.

Moški nakit ROCHET Dear predstavlja vrhunsko eleganco in stil. Moški nakit te linije so zasnovani za moške, ki želijo izstopati . Med izdelki v tej liniji se nahaja zapestnica Rochet Dear, ki je popoln izraz rafiniranega okusa. Izdelana iz visokokakovostnega nerjavečega jekla, ta zapestnica ponuja izjemno trajnost in edinstven dizajn. Linija Dear je odlična izbira za moške, ki si želijo elegantnega in stilsko dovršenega nakita.

Moški nakit ROCHET Apollo je vrhunska izbira za moške, ki prisegajo na klasičen videz. Sestavljajo jo izjemni kosi, med katerimi izstopa obesek Apollo. Obesek je izdelan iz visokokakovostnega nerjavečega jekla in ima obliko križa, ki mu daje poseben čar. Z izrazito eleganco in prefinjenostjo ponuja moškim priložnost, da izrazijo svoj stil in odličnost.

Nova kolekcija moškega nakita blagovne znamke Rochet je pravo razkošje za moške. Linija Apollo prinaša klasičen videz, Dandy ponuja markanten in robusten slog, medtem ko je Dear izrazito elegantna. Ne glede na to, katero linijo izberete, boste zagotovo izražali svoj osebni stil skozi vrhunski nakit blagovne znamke Rochet.

Celotna kolekcija moškega nakita blagovne znamke Rochet je na voljo tako v spletni trgovini mia-co.si, kot tudi v fizični poslovalnici spletne trgovine NAKIT&URE v Mariboru (Mercator center, Ulica Eve Lovše 1). Obiščite trgovino in odkrijte čarobni svet elegantnih, masivnih in klasičnih kosov nakita, ki izžarevajo stil in osebnost.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja