Mia&Co.

Poslovalnica:
NAKIT&URE
Mercator Center MB
Podpora in kontakt:
info@mia-co.si
08 205 55 50

Košarica

Poslovalnica:
NAKIT&URE
Mercator Center MB
Podpora in kontakt:
info@mia-co.si
08 205 55 50

Košarica

Aktualno

Jekleni nakit: Zakaj ga izbrati

Jekleni nakit je danes pri izdelavi nakita kar precej iskan. Zakaj bi sploh izbrali kovino kot je jeklo za izdelavo nakita? V kolikor še niste vedeli, jekleni nakit ima ogromno prednosti in dobrih lastnosti. Samo jeklo se uporablja v industrijah, kot je gradbeništvo, gospodinjstvo, avtomobilska industrija in pa tudi pri izdelavi orožja, ter nakita.

Zakaj je jekleni nakit vse bolj popularen v modni industriji?

KAKOVOSTI JEKLA

Jeklo je lahka kovina. Kovina, ki se jo z lahkoto obdeluje. Jakost jekla se lahko primerja z jakostjo betona. Je zelo varno za uporabo in hitro za izdelavo. Zato je tudi izdelava jeklenega nakita ugodna.

Glede na to, da je nakit različnih oblik, je jeklo prava izbira za izdelavo nakita. Jeklo se zlahka oblikuje in lahko dosežemo čudovite oblike. Nakit pa še dodatno okrasimo z okrasnimi kamni.

JEKLENI NAKIT IN PREDNOSTI

Kot smo že napisali je jeklo kot kovina pravi za izdelavo nakita. Zlahka lahko oblikujemo različne oblike in jih dopolnjujemo z okrasnimi kamni.

Kaj so še prednosti jekla za izdelavo nakita?

Vzdržljivost

Jekleni nakit ohrani obliko, zato lahko svoje najljubše kose nosite vsak dan. Dopolnite lahko svoj outfit z edinstvenimi kosi jeklenega nakita za moške ali ženske.

Brez madežev

Jeklo je kovina, ki potrebuje zelo malo vzdrževanja. Jekleni nakit ne pušča barvnih sledov na koži, kot jih določene kovine. Barva samega nakita ostane enaka.

Antialergensko

Nekatere kovine znajo izzvati alergijsko reakcijo, jeklo (nerjaveče) pa je prijazno do kože in tako popolno za osebe, ki so alergiki.

Prijazna cena

Čeprav je jeklo cenovno bolj ugodno kot srebro, ima jeklo kljub temu odlične kvalitete, kot so lažje vzdrževanje, jakost in antialergenost.

Preverite našo NOVO kolekcijo VINCI.

JEKLENI NAKIT MIA

Slovenskemu trgu smo želeli ponuditi nekaj novega, svežega in primernega za mlajše, ter starejše starostne skupine. Mia nakit je namenjen mlajšim ženskam, ki si želijo preprost ali prefinjen videz. Hkrati pa je namenjen tudi starejšim ženskam, ki želijo za dobro ceno izgledati popolno.

MIA nakit se ponaša z dolgoletno tradicijo izdelave nakita izjemne kvalitete. Nakit je antialergijski in cenovno dostopen. Nakit je primeren za casual stil, prefinjen ali glamurozen stil.

One thought on “Jekleni nakit: Zakaj ga izbrati

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja