Verižica SPARK Thalia

 79,90

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh:  79,90.

1 na zalogi

Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja
BREZPLAČNA DOSTAVA

Za nakupe nad 30 EUR

Opis

Verižica Spark Thalia: Verižica iz platinsko prevlečenega srebra 925, ekskluzivni kristali v barvi Emerald.

  • Dolžina verižice: 47 cm (42 cm + 5 cm podaljšek)
  • Dolžina obeska: 3 cm.

Nakit z motivom markvize odlikuje posebna oblika kamna. Markviza je eliptična oblika, ki je sploščena na obeh koncih in zaobljena ob straneh. Ta kombinacija ostro zarisanih in zaobljenih linij ustvarja edinstven kontrast, ki pritegne pozornost in doda eleganco.

Zaradi svoje posebne oblike model THALIA izstopa od drugih oblik. Ta edinstven dizajn pritegne pozornost in naredi nakit edinstven in neponovljiv. Odlična izbira je za ljudi, ki iščejo nenavadne in izvirne modele. Njen videz je eleganten in subtilen, hkrati pa sofisticiran in učinkovit. Kar še dodatno izstopa pri modelu THALIA, so zaponke, ki so napolnjene s popolnima sijočimi cirkoni. Ta na videz majhen detajl je odličen način za dodaten poudarek in izpostavljanje lepote celotnega dizajna.

Nakit s dekorativnimi zaponkami lahko dodaja določeno mero zabave in užitka pri oblačenju in nošenju. Ker čudovito odbija sončne žarke, lahko postane tema pogovora in pritegne pozornost drugih ljudi. Če želite izraziti svojo individualnost s pomočjo nakita, je ta model odlično izhodišče za razpravo o vašem edinstvenem slogu in okusih.