Ročna ura CASIO A168XES-1BEF

 55,00

Najnžja cena v zadnjih 30 dneh:  55,00

1 na zalogi

Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja
Oznaka: A168XES-1BEF Kategorije: , , , ,
BREZPLAČNA DOSTAVA

Za nakupe nad 30 EUR

Možnost prevzema v NAKIT&URE

Na blagajni izberite "Prevzem v trgovini"

Opis

Ročna ura CASIO A168XES-1BEF je izjemno funkcionalna in vzdržljiva ura, primerna za vsakodnevno nošenje. Opremljena je z osvetlitvijo Illuminator, ki osvetli celoten zaslon z enim pritiskom na gumb, kar omogoča enostavno branje časa tudi v temi.

Z 1/100-sekundno štoparico lahko merite čas z natančnostjo do 1/100 sekunde, s časom merjenja do ene ure. Poleg tega ima ura funkcijo dnevnega alarma, ki vas opomni na dogodke, ki se ponavljajo vsak dan.

Avtomatski koledar prikazuje pravilen datum, dan in mesec, brez potrebe po ročnem nastavljanju. Čas lahko prikazujete v formatu 12 ali 24 ur, kar vam omogoča prilagodljivost glede na vaše preference.

Ohišje ure je izdelano iz trpežne smole, ki je lahka in odporna na udarce ter relativno neobčutljiva na ekstremne temperature. Pas ure je iz sintetične smole, ki je izjemno trpežna in prilagodljiva, kar zagotavlja udobno nošenje. Zaponka na pasu zagotavlja varno in enostavno prileganje zapestju.

Z dolgo življenjsko dobo baterije, ki znaša približno 7 let, vam ura zagotavlja zanesljivo delovanje brez potrebe po pogostem menjavanju baterije. Ura je tudi vodoodporna v skladu z ISO standardom 22810, kar pomeni, da je odporna na manjše stike z vodo.

Dimenzije ure so: 39,4 mm x 36,3 mm x 9,7 mm, teža pa je približno 25,0 g.