Pametna ura LOTUS 50015/1

 119,00

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh:  0,00.

1 na zalogi

Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja
BREZPLAČNA DOSTAVA

Za nakupe nad 30 EUR

Opis

Pametna ura LOTUS 50003-1 je zasnovana za ženske, ki želijo spremljati svojo fizično aktivnost in zdravje ter obenem ostati modno napredne.  En pas ure je izdelan iz jekla, drugi iz silikona, kar zagotavlja udobno nošenje.

Ura ima številne funkcije, vključno z vmesnikom v stanju pripravljenosti, prikazom sporočil, štetjem korakov in nadzorom spanja. Prav tako vam omogoča poslušanje vaše najljubše glasbe prek Bluetooth povezave. Z različnimi športnimi načini, kot so hoja, tek, kolesarjenje, plezanje, nogomet, košarka, namizni tenis in badminton, lahko spremljate svojo vadbo in dosežke ter si postavite cilje. Merjenje srčnega utripa in krvnega pritiska zagotavljata podrobnejši vpogled v vaše zdravje.

Ura ima tudi dodatne funkcije, kot so budilka, štoparica in funkcija “najdi telefon”. Ohišje ure je izdelano iz jekla, steklo pa je iz pleksi stekla. Ura je združljiva z IOS (različica 9 in novejša) in Android (različica 4.4 in novejša) operacijskimi sistemi.

S premerom številčnice 40mm in pametnim mehanizmom bo ta ura zagotovo pritegnila pozornost. Uro prejmete z izpolnjenim garancijskim listom v originalni embalaži, garancija pa traja 1 leto.