Pametna ura LOTUS 50013-D

 139,00

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh:  139,00

1 na zalogi

Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja
Oznaka: 50013-D Kategorije: , , ,
BREZPLAČNA DOSTAVA

Za nakupe nad 30 EUR

Možnost prevzema v NAKIT&URE

Na blagajni izberite "Prevzem v trgovini"

Opis

Pametna ura LOTUS 50013-D ima vgrajeno funkcijo merjenja srčnega utripa in krvnega tlaka, ki vam omogoča enostavno spremljanje teh parametrov. Vključuje števec korakov, ki bo sledil vaši aktivnosti skozi ves dan, ter funkcijo spremljanja spanja, ki vam bo pomagala pridobiti vpogled v kakovost in trajanje vašega spanca.

Pametna ura ima tudi funkcije, kot so alarm in štoparica, ki vam bodo pomagali pri organizaciji časa in merjenju intervalov med aktivnostmi.

Ponuja vam različne teme številčnice, da se lahko prilagodi vašemu osebnemu slogu in razpoloženju. Poleg tega bo ura prejemala obvestila iz vašega pametnega telefona, tako da boste vedno obveščeni o klicih, sporočilih in drugih pomembnih informacijah kar na zapestju.

Za dodatno udobje lahko preko ure krmilite fotoaparat in glasbo na vašem telefonu. S tem boste lahko posneli fotografije in upravljali svojo glasbo kar prek ure. Poleg tega ima tudi funkcijo predvajanja glasbe na sami uri, tako da boste lahko uživali v svojih najljubših skladbah brez potrebe po telefonu.

Ne glede na vašo izbrano športno aktivnost vam bo ta ura ponudila več športnih načinov, vključno s hojo, tekom, kolesarjenjem, pohodništvom, plavanjem, nogometom, košarko, namiznim tenisom in badmintonom. S tem bo spremljala vašo vadbo, zabeležila podatke o razdalji, porabljenih kalorijah in izboljšala vašo športno izkušnjo.

Podpira povezavo prek Bluetooth 3.0/4.0 in je kompatibilna z operacijskimi sistemi Android 4.4, iOS 9.0 ali novejšimi različicami.

ocena vodotesnosti IP65 omogoča uporabo ure v različnih vremenskih razmerah

Baterija omogoča hitro polnjenje v samo 2 urah in življenjsko dobo baterije med 1 in 3 dnevi.

Priložena sta dva silikonska pasova, ki vam omogoča, da prilagodite videz ure glede na svoj slog.