Pametna ura LOTUS 50013/4

 139,00

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh:  139,00.

1 na zalogi

Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja
Oznaka: 50013/4 Kategorije: , ,
BREZPLAČNA DOSTAVA

Za nakupe nad 30 EUR

Opis

Moška pametna ura LOTUS 50013/4 ima vgrajeno funkcijo merjenja srčnega utripa in krvnega tlaka, ki vam omogoča enostavno spremljanje teh parametrov. Vključuje števec korakov, ki bo sledil vaši aktivnosti skozi ves dan, ter funkcijo spremljanja spanja, ki vam bo pomagala pridobiti vpogled v kakovost in trajanje vašega spanca.

Pametna ura ima tudi funkcije, kot so alarm in štoparica, ki vam bodo pomagali pri organizaciji časa in merjenju intervalov med aktivnostmi.

Ponuja vam različne teme številčnice, da se lahko prilagodi vašemu osebnemu slogu in razpoloženju. Poleg tega bo ura prejemala obvestila iz vašega pametnega telefona, tako da boste vedno obveščeni o klicih, sporočilih in drugih pomembnih informacijah kar na zapestju.

Za dodatno udobje lahko preko ure krmilite fotoaparat in glasbo na vašem telefonu. S tem boste lahko posneli fotografije in upravljali svojo glasbo kar prek ure. Poleg tega ima tudi funkcijo predvajanja glasbe na sami uri, tako da boste lahko uživali v svojih najljubših skladbah brez potrebe po telefonu.

Ne glede na vašo izbrano športno aktivnost vam bo ta ura ponudila več športnih načinov, vključno s hojo, tekom, kolesarjenjem, pohodništvom, plavanjem, nogometom, košarko, namiznim tenisom in badmintonom. S tem bo spremljala vašo vadbo, zabeležila podatke o razdalji, porabljenih kalorijah in izboljšala vašo športno izkušnjo.

Mere zaslona so 1,3″ (3,30 cm) in ponuja jasen in barvit prikaz informacij z ločljivostjo 240 x 240 slikovnih pik. Podpira povezavo prek Bluetooth 3.0/4.0 in je kompatibilna z operacijskimi sistemi Android 4.4, iOS 9.0 ali novejšimi različicami.

Odpornost na vodo in prah – IP68 

Baterija z zmogljivostjo 300mAh vam zagotavlja dolgo avtonomijo do 5 dni.

S kompaktno težo 59,00 g je ura lahka in udobna za nošenje skozi ves dan. Priložen je silikonski pas, poleg katerega je na voljo dodatni silikonski pas, ki vam omogoča, da prilagodite videz ure glede na svoj slog.