Pametna ura LOTUS 50012/C

 139,00

Najnžja cena v zadnjih 30 dneh:  139,00

1 na zalogi

Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja
Oznaka: 50012/C Kategorije: , ,
BREZPLAČNA DOSTAVA

Za nakupe nad 30 EUR

Možnost prevzema v NAKIT&URE

Na blagajni izberite "Prevzem v trgovini"

Opis

Moška pametna ura LOTUS 50012/C združuje vrsto funkcij, ki vam omogočajo optimalno izkušnjo pametne tehnologije kar na zapestju. S funkcijami, kot so merjenje srčnega utripa in krvnega tlaka, boste lahko spremljali svoje zdravstvene parametre s preprostim dotikom. Števec korakov sledi vaši aktivnosti skozi ves dan, medtem ko funkcija spremljanja spanja zagotavlja vpogled v kakovost in trajanje vašega počitka.

Poleg osnovnih funkcij, kot so alarm in štoparica, vam ura ponuja tudi možnost prilagoditve videza s številnimi temami številčnice. Prejemanje obvestil iz vašega pametnega telefona, upravljanje glasbe in fotografiranje so le nekatere od dodatnih funkcij, ki jih lahko izkoristite.

Pametna ura LOTUS 50012/C ponuja različne športne načine, vključno s hojo, tekom, kolesarjenjem in več. Z vodotesnostjo IP65 se lahko zanesete na uporabo ure v različnih vremenskih razmerah. Hitro polnjenje omogoča, da je ura v nekaj urah pripravljena za uporabo, medtem ko življenjska doba baterije zagotavlja neprekinjeno delovanje do 3 dni.

V paketu boste našli dva pasova – usnjenega in jeklenega – tako da lahko svoj videz prilagodite glede na priložnost. S povezljivostjo prek Bluetooth in združljivostjo z večino pametnih naprav bo ta ura postala nepogrešljiv dodatek k vaši vsakodnevni rutini.