Pametna ura LOTUS 50006-1

 99,00

Najnžja cena v zadnjih 30 dneh:  99,00

Ni na zalogi

Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja
Oznaka: 50006-1 Categories: , , ,
BREZPLAČNA DOSTAVA

Za nakupe nad 30 EUR

Možnost prevzema v NAKIT&URE

Na blagajni izberite "Prevzem v trgovini"

Description

Pametna ura LOTUS 50006-1 je popolna izbira za sodobnega moškega, ki si želi spremljati svoje zdravje in aktivnosti. Ura ponuja številne uporabne funkcije, ki vam omogočajo nadzor nad svojim življenjem.

Z možnostjo merjenja srčnega utripa in krvnega tlaka boste vedno obveščeni o svojem zdravju. Števec korakov in funkcija spremljanja spanca vam pomagata doseči svoje telesne cilje in zagotoviti kakovosten počitek. Z opomnikom hidracije in alarmom boste ostali hidrirani in organizirani.

Poleg tega ima ura še številne druge uporabne funkcije, kot so štoparica, različne teme številčnice in pametna obvestila, ki vam omogočajo, da ostanete povezani in obveščeni. S funkcijama za krmiljenje fotoaparata in glasbe na telefonu boste lahko uživali v večjem nadzoru nad svojimi napravami.

Z več športnimi načini, kot so hoja, tek, kolesarjenje, plavanje in še več, vam ta ura omogoča, da sledite svojim športnim aktivnostim in beležite napredek. Priložen je tudi pas, ki je narejen iz kovine, in dodaten usnjen pas za prilagodljivo udobje.

Z barvnim zaslonom velikosti 1,54 palca (3,91 cm) in visoko ločljivostjo 240*240 slikovnih pik boste imeli jasen in privlačen prikaz informacij. Z vodotesnostjo in odpornostjo proti prahu do 10 metrov (IP68) lahko brez skrbi uporabljate uro tudi v različnih okoljih.

Pametna ura LOTUS 50006-1 ima zmogljivo baterijo s kapaciteto 150mAh. Teža ure je le 59,00 gramov, kar omogoča udobno nošenje.

Z združljivostjo z operacijskimi sistemi Android 4.4, iOS 9.0 ali novejšimi, bo ta ura zadovoljila potrebe širokega kroga uporabnikov. Za dodatno zaupanje je priložena 1-letna garancija, kar zagotavlja zanesljivost in kakovost izdelka.

Pametna ura LOTUS 50006-1 je odličen sopotnik za vse, ki si želijo spremljati svoje zdravje in živeti aktivno življenje.