Pametna ura LOTUS 50003/A

 99,00

Najnžja cena v zadnjih 30 dneh:  99,00

Ni na zalogi

Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja
Oznaka: 50003-1 Categories: , , ,
BREZPLAČNA DOSTAVA

Za nakupe nad 30 EUR

Možnost prevzema v NAKIT&URE

Na blagajni izberite "Prevzem v trgovini"

Description

Ženska pametna ura LOTUS 50003/A je popolno združenje funkcionalnosti in sloga. S številnimi naprednimi funkcijami vam omogoča, da korakate v koraku s sodobnimi tehnološkimi potrebami, hkrati pa ohranja klasičen videz.

Z več vmesniki in popolnim nadzorom nad glasbo vam ura omogoča, da svoje najljubše skladbe predvajate kar neposredno na zapestju. S funkcijo obveščanja in upravljanja s klici boste ostali povezani z vašim telefonom tudi med premori.

Spremljanje srčnega utripa in krvnega tlaka, ter spremljanjem spanja, vam pomaga bolje razumeti vaše zdravje in dobro počutje. Števec korakov in opomnik za sedentarni način življenja vas spodbujata k aktivnosti skozi ves dan.

Zahvaljujoč športnemu načinu in štoparici boste lažje sledili vašim aktivnostim in vadbi. Popoln fotoaparat omogoča zajemanje popolnih trenutkov, ki jih lahko prilagodite s svojim osebnim ozadjem.

Poleg tega ima ura prilagodljiv zaslon na dotik in večjezično podporo, vključno s angleščino, francoščino, nemščino, italijanščino, ruščino in španščino.

S hitrim polnjenjem v samo dveh urah in življenjsko dobo baterije med 1 in 3 dnevi je vaša ura vedno pripravljena za uporabo. Priložen je pas iz nerjavečega jekla in dodatni silionski. Z vodotesnostjo IP65 lahko svojo uro uporabljate brez skrbi v različnih vremenskih razmerah. S svojimi dimenzijami in zlato barvo se ura lepo prilega vašemu zapestju in vašemu osebnemu slogu.