Mia&Co.

Poslovalnica:
NAKIT&URE
Mercator Center MB
Podpora in kontakt:
info@mia-co.si
08 205 55 50

Košarica

Poslovalnica:
NAKIT&URE
Mercator Center MB
Podpora in kontakt:
info@mia-co.si
08 205 55 50

Košarica

Aktualno

BLACK FRIDAY Z MIA&CO

BLACK FRIDAY MIA

Black Friday se počasi približuje. Letna nakupovalna mrzlica, ki jo nestrpno čakamo celo leto. Black Friday je čas, ko si privoščimo nekaj za dušo po super ugodni ceni.

V času Black Friday dneva, vikenda ali tedna se izdelki močno znižajo. Ste že naredili svoj nakupovalni seznam za Črni petek?

Kako je nastal Black Friday?

Začetki Black Friday evforije segajo vse do leta 1869. V takratnih časih sta dva investitroja močno dvignila ceno zlata, kar je povzročilo zlom borze in privedlo do močnega znižanja cene pšenice in koruze. Trgovine so se zapirale.

Kasneje v poznih šestdesetih letih se je uporabljal izraz kot oznanitev dneva med zahvalnim dnem in tekmo med vojsko ter mornarico.

Šele proti koncu osemdesetih let je postal izraz Black Friday sinonim za nakupovanje. Črni zato, ker so trgovine pričele ustvarjati dobiček in so pozitivno stanje zapisovale s črnim črnilom. Rdeče številke oziroma negativno stanje so zapisovale z rdečim črnilom.

Nakupovalni seznam je že napisan?

Dodaten nasvet: Akcija črni petek je tudi odlična priložnost, da izkoristite posebej ugodna znižanja za nakup božičnih in novoletnih daril. Ne smete pa pozabiti tudi nase.

DARILA ZA NAJBOLJŠO MAMI

Mame so posebne osebe v našem življenju in si zaslužijo prav posebno razvajanje. Nakit je večen, zato je tudi odlično darilo. Pri izbiri nakita se vprašajte, kakšna je vaša mama, kaj ima rada, kakšen je njen karakter. Biseri so kamen večnosti in prefinjenosti. Z biseri ne boste zgrešili.

DARILO ZA MOŠKE

Vsi imamo tistega najljubšega sodelavca, brata ali prijatelja, ki si zasluži malenkost. Enako velja za moške, da je nakit čudovit znak pozornosti. Izrazimo spoštovanje in cenjenost. Ko moški osebi podarjamo nakit se prav tako vprašajte kakšna oseba je, pomislite na okus in karakter. Upoštevajte pa tudi leta.

Ne pozabite se prijaviti na našo NAJVEČJO BLACK FRIDAY RAZPRODAJO! Samo na dan razprodaje – petek 25.11.2022 smo pripravili najboljšo ponudbo leta! S prijavo na BLACK FRIDAY si zagotovite kar 50% popust ma celotno kolekcijo nakita znamke MIA!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja